Parempaa Elämää on uudistunut!

MSD:n Parempaa Elämää –portaalille tehtiin kevään ja kesän aikana kokonaisvaltainen uudistus, jonka myötä portaali sai raikkaan ulkoasun ja lukuisia käytettävyyteen liittyviä parannuksia.

"Uudistuneella sivustolla käyttäjän on entistä helpompaa löytää juuri hänelle tärkeät asiat. Hakukoneoptimointia on parannettu, minkä lisäksi Samankaltaista sisältöä -toiminto ehdottaa lisää selattavaan sivuun sopivia aiheita", uudistusprojektia johtanut Antti Leskelä MSD:n Multi-Channel Marketing -tiimistä kertoo.

Parempaa Elämää tarjoaa entiseen tapaan tutkittua ja luotettavaa tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, sairauksista ja niiden hoidosta, näppäriä työkaluja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen sekä ajankohtaisia terveysuutisia.

Uutta on, että kaikkien käyttäjien sivustot löytyvät nyt samasta osoitteesta. Kaikille avoimeen sisältöön pääset tutustumaan vasemman yläreunan alasvetovalikosta. Hoitajille, lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille suunnatuille ammattilaissivustoille pääset kirjautumaan sivun oikeasta yläreunasta.

Uudistuksessa on huomioitu myös responsiivisuus eli sivuston käyttö eri laitteilla. Skaalautuviksi tehtyjä sivuja on nyt entistä mukavampi selata, olipa käytössäsi sitten älypuhelin, tabletti tai tietokone.

"Yhä useampi käyttää verkkoa terveyttä koskevan tiedon etsimiseen. Samalla käyttöön on tullut yhä useampia laitteita. Uudistuksella halusimme tuoda palvelun mahdollisimman monen käyttäjän ulottuville", Leskelä sanoo.
Kysymyksiä tai kommentteja uudistuksesta? Lähetä meille palautetta!

 

Takaisin

Kirjaudu ammattilaissivustolle