MSD Finland on nyt Facebookissa

MSD Finland on avannut oman sivunsa Facebookissa. Haluamme tarjota sivulla mielenkiintoisia ja ajankohtaisia uutisia ja keskusteluita terveydenhuoltoon, terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Tervetuloa mukaan seuraamaan uutisia ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Löydät MSD:n Facebookista osoitteesta www.facebook.com/MSDFinland.

 

 

MSD toimii paremman elämän puolesta 140 maassa. Pääyhtiömme Merck & Co., Inc:in pääkonttori sijaitsee Whitehouse Stationissa New Jerseyssä, Yhdysvaltojen itärannikolla. Yhdysvalloissa ja Kanadassa meidät tunnetaan nimellä Merck, muualla maailmassa MSD. Resepti- ja itsehoitolääkkeemme, rokotteemme, biologiset hoitomuotomme ja eläinlääkkeemme ovat potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten käytössä kaikkialla maailmassa. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa päivittäin, jotta löydämme uusia tapoja ratkaista terveydenhuollon haasteita. Lukuisat yhteyskuntavastuu- ja kumppanuusohjelmamme osoittavat, että olemme omalta osaltamme sitoutuneet tuomaan terveydenhuollon palvelut kaikkien ulottuville.

MSD. Paremman elämän puolesta.

Lisätietoa: www.msd.fi, www.merck.com, www.parempaaelamaa.fi ja www.facebook.com/MSDFinland

 

 

 

CORP-1053819-0000

Takaisin

Kirjaudu ammattilaissivustolle